Advocaten en juristen geven

Juridisch advies en rechtsbijstand 

Juridische dienstverlening voor ondernemers 

Het recht is veel omvattend en kent verschillende rechtsgebieden. Wanneer ondernemers, vergunningen of ontheffingen moeten aanvragen dan krijgt de ondernemer te maken met de overheid. De overheid, waaronder gemeente, provincie en rijksoverheid, horen tot het publieke domein waar het publiek recht geldt. 

Als ondernemers zaken doen met andere ondernemingen of diensten en producten aan consumenten aanbieden, dan is het privaatrecht van toepassing.

Gespecialiseerde advocaten en juristen

Binnen het publiek- en privaatrecht bestaat een grote verscheidenheid aan rechtsgebieden. Het is voor een advocaat of jurist onmogelijk om al deze rechtsgebieden voldoende te beheersen om een goede dienstverlening te kunnen garanderen. Het is daarom dat advocaten zich specialiseren in een paar rechtsgebieden. Dat geldt ook voor de juristen en advocaten van Rechtshulp Nederland en de samenwerkende advocaten.

Specialisten in alle rechtsgebieden

Wij bieden in alle rechtsgebieden juridische dienstverlening aan. Afhankelijk van de benodigde expertise wordt een gespecialiseerde advocaat of jurist  ingezet om u van dienst te zijn. Of het u nu gaat om de zakelijke kant van het ondernemen of rechtsvragen die met de privé situatie te maken hebben, bij Rechtshulp Nederland bent u aan het juiste adres.

Onze zakelijke en particulieren cliënten waarderen onze dienstverlening met maar liefst vijf sterren.

  • Review over juridische dienstverlening
  • Review over juridisch advies
  • Review over no cure no pay incasso


  • 5 sterren reviews dienstverlening Rechtshulp Nederland
  • 5 ster review waardering door cliënten